CMSPortletLeasing.$cloned.Articole.21

Compania

Compania

Anul infiintarii: 2002.
 
Structura de management:
  • Bob De Man, Director General
Din 1 iulie 2017 Bob De Man este noul director general al Raiffeisen Leasing. Bob De Man s-a alaturat echipei Raiffeisen Bank in urma cu sapte ani, ca Director de process management si organizare, apoi a coordonat si echipa Lean si, incepand de acum doi ani, echipa de Management al proiectelor de Securitate.
Bob De Man este absolventul prestigioasei institutii INSEAD MBA, avand atat formare antreprenoriala in domenii precum industrial, servicii si IT, cat si abilitati analitice si de consultanta (McKinsey&Company, Banking), cu o concentrare pe satisfactia clientilor si dezvoltarea oamenilor.
  • Monica Cristina Lazar, Director General Adjunct
Monica Lazar s-a alaturat echipei Raiffeisen Leasing in 2003. Implicarea, rezultatele obtinute si proiectele implementate cu succes au condus, in aprilie 2010, la numirea sa in functia de Director Financiar. Incepand din luna mai 2013, isi valorifica intreaga experienta si intregul potential in functia de Director General Adjunct al Raiffeisen Leasing.
 
 
Prin consecventa principiilor sale, "Corect. Sigur. Prietenos.", Raiffeisen Leasing a devenit un partener de incredere in sustinerea afacerilor viabile, prin dezvoltarea de produse si servicii eficiente pentru clientii sai.
 
Raiffeisen Leasing ofera solutii de finantare in Lei sau Euro, cu dobanda fixa sau variabila pentru diferite tipuri de proiecte si active:
  • Autoturisme, vehicule comerciale, camioane, remorci, autobuze si autocare;
  • Echipamente cu aplicare pe scara larga in diferite domenii de activitate: prelucrarea metalelor, prelucrarea lemnului, industria alimentara si a bauturilor, agricultura, sectorul medical, IT & telecom, depozitarea si manipularea materialelor, constructii, etc.
Putere de distributie printr-o retea teritoriala compusa din 15 locatii situate in Bucuresti, Baia Mare, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Timisoara, precum si cele peste 500 de agentii Raiffeisen Bank.
 
Raiffeisen Leasing este membra a Asociatiei Societatilor Financiare - ALB Romania incepand cu anul 2004.