CMSPortletLeasing.$cloned.Articole.21

Compania

Compania

Anul infiintarii: 2002.
 
Structura de actionariat:
  • 50% Raiffeisen-Leasing International GmbH;
  • 50% Raiffeisen Bank SA.
Structura de management:
  • Felix-Silviu Daniliuc, Director General
Felix Daniliuc are o experienta de peste 23 de ani in domeniul financiar-bancar, perioada in care a detinut diverse functii de conducere in cadrul unor institutii financiare de renume. Incepand cu luna ianuarie 2010, a preluat functia de Director General al Raiffeisen Leasing.
Felix Daniliuc a fost timp de doua mandate Presedintele Asociatiei Societatilor Financiare - ALB Romania si membru al Fundatiei Liderilor de Afaceri din Romania (RBLS). In anul 2016 ocupa locul 42 in topul celor mai admirati CEO din Romania si pozitia cu numarul 7 in topul celor mai admirati finantisti in anul 2015, conform publicatiei Business Magazin.
  • Monica Cristina Lazar, Director General Adjunct
Cu o experienta profesionala de peste 15 ani in domeniul financiar, Monica Lazar s-a alaturat echipei Raiffeisen Leasing in 2003. Implicarea, rezultatele obtinute si proiectele implementate cu succes au condus, in aprilie 2010, la numirea sa in functia de Director Financiar. Incepand din luna mai 2013, isi valorifica intreaga experienta si intregul potential in functia de Director General Adjunct al Raiffeisen Leasing.
 
 
Prin consecventa principiilor sale, "Corect. Sigur. Prietenos.", Raiffeisen Leasing a devenit un partener de incredere in sustinerea afacerilor viabile, prin dezvoltarea de produse si servicii eficiente pentru clientii sai.
 
Raiffeisen Leasing ofera solutii de finantare in Lei sau Euro, cu dobanda fixa sau variabila pentru diferite tipuri de proiecte si active:
  • Autoturisme, vehicule comerciale, camioane, remorci, autobuze si autocare;
  • Echipamente cu aplicare pe scara larga in diferite domenii de activitate: prelucrarea metalelor, prelucrarea lemnului, industria alimentara si a bauturilor, agricultura, sectorul medical, IT & telecom, depozitarea si manipularea materialelor, constructii, etc.
Putere de distributie printr-o retea teritoriala compusa din 15 locatii situate in Bucuresti, Baia Mare, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Timisoara, precum si cele peste 500 de agentii Raiffeisen Bank.
 
Raiffeisen Leasing este membra a Asociatiei Societatilor Financiare - ALB Romania incepand cu anul 2004.