CMSPortletLeasing.$cloned.Content.6

Echipamente

1

Leasingul pentru echipamente se afla in stransa legatura cu nevoia de finantare existenta la nivelul economiei, pentru sustinerea investitiilor si a consumului.
 
Echipamentele pe care le finantam se regasesc integral in cele mai importante ramuri ale economiei, precum: constructii, agricultura, sectorul medical, IT si telecomunicatii, industria alimentara, prelucrarea metalului, prelucrarea lemnului si logistica.
 
La Raiffeisen Leasing beneficiezi de o evaluare corecta a tranzactiilor, ca urmare a analizei specificului echipamentului finantat, precum si a capacitatii lui de a genera fluxuri de lichiditati.
 
De asemenea, iti putem recomanda furnizori si putem estima pentru tine cel mai bun raport calitate-pret al acestora. In acelasi timp, analizam situatia financiara a clientului, pentru a face o corelatie corecta intre ce produce si care este impactul activului in imaginea financiara finala. 
 
Caracteristici ale ofertei de finantare
 
   
Echipamente Noi / second hand
Persoane juridice IMM (inclusiv Intreprinderi Individuale), PFA, profesii liberale si orice alta forma de organizare juridica antreprenoriala
Moneda Lei / Euro
Dobanda Variabila / fixa
Avans 15 - 50%
Perioada 12 - 60 luni
Rate Lunare / trimestriale / sezoniere
Pachet de asigurare Oferit prin Raiffeisen Insurance Broker
 
Oferta este supusa unor termene si conditii.
 
Te invitam in orice agentie Raiffeisen Bank sa vorbim deschis despre afacerea ta.