CMSPortletLeasing.$cloned.Content.2

Termeni legali

Produsele si serviciile descrise in acest site sunt valabile numai pentru Raiffeisen Leasing IFN S.A. (Romania) si sunt proprietatea ei exclusiva. De asemenea, Raiffeisen Leasing IFN S.A. detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site.
 
Raiffeisen Leasing IFN S.A. depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, Raiffeisen Leasing IFN S.A. nu este si nu va fi legal responsabila sub nicio circumstanta pentru nicio inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site. Pentru a afla informatii detaliate despre produsele si serviciile Raiffeisen Leasing IFN S.A., puteti contacta consultantii nostri de vanzari sau suna la numarul de telefon cu tarif normal 021 306 44 44.
 
Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al Raiffeisen Leasing IFN S.A..

Niciunul dintre materialele prezentate pe acest site nu constituie o oferta ferma de a contracta, cu atat mai mult, ele nu se constituie ca o oferta de vanzare-cumparare a vreunui instrument financiar ori produs. Cotatiile cursurilor valutare, valoarea instrumentelor financiare, valoarea procentelor si a produselor oferite pot fluctua si/sau pot fi afectate de schimbarile economice nationale si/sau internationale.
 
Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal, Raiffeisen Leasing IFN S.A., da dreptul unilateral si neechivoc ca Raiffeisen Leasing IFN S.A. sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.