CMSPortletLeasing.$cloned.Content.5

Vehicule

Vehicule

Piata autovehiculelor evolueaza cu pasi repezi si, de aceea, necesitatea de a inlocui autoturismele vechi si de a extinde flotele pentru companii a transformat aceasta industrie intr-un puternic vector de crestere al economiei nationale.
Ca urmare, ponderea vehiculelor in totalul finantarilor acordate prin leasing financiar a ajuns in prezent la un procent de peste 70%.
 
Ofertare rapida, solutii variate de finantare
 
Expertiza Raiffeisen Leasing, de 13 ani in finantarea domeniului auto, ofera acces la solutii variate de finantare pentru o gama larga de vehicule: camioane, vehicule comerciale usoare, autoturisme si vehicule destinate transportului de pasageri, noi si rulate.
 
Parteneriate cu dealeri locali si internationali
 
Leasingul este singura solutie de finantare care realizeaza legaturi comerciale concrete intre producator si client. Datorita parteneriatelor cu dealerii de vehicule, in functie de promotiile existente la momentul solicitarii de finantare, beneficiezi de reduceri la pretul de lista, garantie extinsa, seturi de anvelope gratuite, piese de schimb sau alte facilitati pentru vehiculul achizitionat.
 
Caracteristici ale ofertei de finantare
 
   
Vehicule Noi / second hand
Persoane juridice IMM (inclusiv Intreprinderi Individuale), PFA, profesii liberale si orice alta forma de organizare juridica antreprenoriala
Moneda Lei / Euro
Dobanda Variabila / fixa
Avans 15 - 50%
Perioada 12 - 60 luni pentru autoturisme, vehicule comerciale usoare, vehicule comerciale grele (pana la 72 luni pentru autobuze / autocare)
Valoare reziduala Pana la 45%
Rate Lunare / trimestriale / sezoniere
Pachet de asigurare Oferit prin Raiffeisen Insurance Broker
 
Oferta este supusa unor termene si conditii.
 
Te invitam in orice agentie Raiffeisen Bank sa vorbim deschis despre afacerea ta.